O Nas

Frizerski studio ˇˇUršaˇˇ deluje od Junija leta 1997. Nahaja se v centru Žiri, ob glavni cesti, ki pelje skozi Žiri. Ima urejen parkirni prostor, da stranka lahko parkira svoje prevozno sredstvo pred vrati.

Naš salon je v obliki črka L ( cca 30 m2 ). Ko vstopite skozi vrata je na desni strani čakalni prostor kjer lahko odložite svojo garderobo in na udobnem dvosedu počakate na vaš čas za razvajanje. Ob pogledu naravnost boste najprej opazili brivski kotiček kjer se bodo razvajanju prepustili moški, kjer poteka striženje, urejanje in britje brade na pravem brivskem stolu. Tudi za striženje najmlajših je namenjen mesto kjer se na posebnem otroškem stolčku prepustijo frizerju. Levo ob vstopu pa je prostor namenjen nežnejšemu spolu, kjer se opravljajo vse ženske frizerske storitve.
Tako kot ženske se lahko tudi moški prepustijo masaži hrbta na dveh frizerskih umivalnikih.

Za nego lepih in zdravih las je v prvi vrsti pomembno predvsem samo oskrba, da si vzamemo čas in posvetimo lasem. V našem salonu pa temu dodamo še piko na i in strankam, ki nas obišče nudimo poleg masažo lasišča še vse najvažnejše postopke. Pomembno je da se stranka počuti dobro, domače in sproščeno, ki je med enem, tudi prioriteta v našem slonu.

Za frizerske storitve uporabljamo kvalitetno lasno kozmetiko, saj nam ta omogoča najboljše rezultate in kakovost las. Veliko izkušenj poleg barvanja, striženja, feniranja, imamo tudi z trajnim kodranjem las, hladno in vival ondulacijo. Pričeske so bolj valovite, bujno kodraste in naredijo volumen frizuri. Poskrbimo tudi za lepe urejene pričeske ob posebnih priložnostih. Dekleta se lahko v takih situacijah tudi naličijo.

V salonu sta na voljo frizerki ŠPELA KLEMENČIČ in URŠA GRDADOLNIK.
V frizerski salon smo pridobili dve novi izkušeni delovni roki. BOR GRDADOLNIK je specializiran frizerski stilist, ki je modne trende, najnovejše tehnike strižena, sušenja in striženje moških z britjem in urejanjem brade ( tako kot se je to delalo včasih – barber ) pridobil v prestolnici Ljubljani v frizerskem salonu MIČ STYLING, ki pa je v Sloveniji in tudi v tujini eden najboljših in priznanih frizerskih salonov.
Obiščete nas lahko od ponedeljka do sobote in za lažje delo in organizacijo frizerja vas prosimo da za naročilo predhodno pokličete!

Privoščite sebi in svojim lasem lepo sprostitev in negovani lasje bodo odraz vašega zadovoljstva in sreče!